Vacature

Zorg jij dat de relaties met bestuurders en directeuren van onderwijsinstellingen steeds in beeld zijn, en de agenda’s van de MT-leden van WVS Onderwijs en Melior optimaal gepland zijn?

WVS Onderwijs en Melior (Gouda) zoeken een

Medewerker relatiebeheer (+/- 16 uur)


We zoeken
Voor ons is het het meest belangrijk dat deze medewerker in staat is om relaties te bouwen, gevoel heeft voor verhoudingen en op een professionele manier (vooral telefonisch) met onze klanten communiceert. Een HBO werk- en denkniveau is van belang, een MBO4 opleiding als bv. directiesecretaresse is een belangrijke pré. We zoeken bij voorkeur iemand uit de omgeving Gouda met affiniteit met onderwijs. 

We bieden
Een flexibele baan (vrij tijdens de schoolvakanties, uren flexibel in te delen) in een warme en prettige werkomgeving. Je maakt deel uit van de CAO Primair Onderwijs, incl. pensioenopbouw bij ABP. De functie is ingeschaald in schaal 6 (gezien ervaring min. € 2.185 en max. €2.531, o.b.v. 40u per week). 

Taken
De volgende taken horen bij jouw verantwoordelijkheid:

 

Over WVS Onderwijs
WVS Onderwijs is een interim- en adviesbureau dat sinds 1999 actief is binnen het Primair Onderwijs. Wij zijn van structurele meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in het onderwijs en worden ingezet als bestuurder, directeur basisschool en IB-er. Voor WVS Onderwijs zijn langdurige vertrouwensrelaties met klanten cruciaal.

Over Melior
Melior Advies komt voort uit WVS Onderwijs en richt zich op: Onderwijskwaliteit, Leiderschap, Teamontwikkeling, Scholenfusie, Huisvesting & Gemeente en Bestuur & Toezicht. 

Procedure
Reageer uiterlijk maandag 18 maart door een brief en CV te sturen naar adestigter@wvsconsulting.nl De procedure verloopt als volgt:

Heb je vragen over de functie bel Ton van Nieuwkoop, via 0182-347168.

 

Onze Opdrachtgevers

Klanten geven WVS een

Onze klanten geven
ons
een 8,6 op een schaal van 10 bij een totaal van 10 beoordelingen.