Media

  • video

Ben Hofsink

Teamleider interim directeuren

bhofsink@wvsonderwijs.nl / 06 445 96 552
aanspreekpunt voor coachingstrajecten

Mijn naam is Ben Hofsink en ik ben vanaf september 2002 als interim-manager / onderwijsadviseur werkzaam voor WVS Onderwijs BV.

In die periode heb ik op vele scholen als interim-manager gewerkt: grote en kleine scholen, scholen met één of meerdere locaties, scholen van verschillende denominaties en met verschillende onderwijsconcepten, scholen in diverse delen van het land.

Door deze ervaring weet ik heel gauw wat de cultuur van een school is en ben ik in staat om snel aan te voelen waar de gevoelige punten binnen de school liggen.

Als feedback vanuit de verschillende opdrachten krijg ik terug, dat ik in korte tijd het vertrouwen van mijn omgeving win, mij flexibel opstel en daarbij daadkrachtig optreedt; dit gecombineerd met een empathisch vermogen.

In de jaren dat ik werkzaam ben voor WVS Onderwijs, heb ik mij, naast het interim-werk, gespecialiseerd op de volgende terreinen:

  • coaching als middel om jezelf verder te ontwikkelen, als je jezelf wilt spiegelen of als er sprake is van onvoldoende functioneren (alle functies op schoolniveau)
  • het voeren van reflectiegesprekken n.a.v. de afname diverse reflectie-instrumenten
  • uitvoeren van cultuur – en leiderschaponderzoek

In de periode voorafgaand aan mijn werkzaamheden voor WVS Onderwijs, ben ik werkzaam geweest als leerkracht, adjunct-directeur, directeur van een basisschool en meerschools directeur van basisscholen (dit op verschillende basisscholen in diverse delen van het land).

Graag wil ik mijn kwaliteiten in dienst stellen van uw organisatie!

Meer over Ben

Referenties van Ben

Ben is een prettig persoon, met verstand van zaken. Hij is to the point, accuraat, komt afspraken goed na en gaat integer met info om.

SPOM, Horssen

Ben doet wat hij belooft, is betrokken en zet zich in alsof het zijn eigen school is! Hij weet snel de essentie op te sporen, stelt gerichte interventies voor en voert deze uit. Werkwijze en optreden stralen rust en vertrouwen uit. In korte tijd was de rust terug in de organisatie.

Probaz, Terneuzen